Zambet pentru Francesca

TabereCuSuflet0075Francesca trebuia sa vina in Tabara de Halloween, insa, cand sa plecam, la intalnirea de la Gara, nu a mai aparut:( Este o situatie mai rar intalnita, iar cheltuielile implicate vor fi acoperite prin programul Zambet pentru toti Copiii.

Francesca a fost in doua Tabere in aceasta vara, Micii Cercetasi si Tabara de Echitatie. De fiecare data a fost cu doua colege de clasa si s-a simtit foarte bine, asa ca nimic nu parea sa anunte renuntarea de ultim moment, mai ales ca si in Tabara de Halloween veneau colegele ei.

Dupa cum este usor de inteles, organizarea unei tabere presupune unele cheltuieli, iar daca un copil renunta in ultimul moment, apar anumite cheltuieli. De exemplu, a fost cumparat un bilet de tren, a trebuit sa renuntam la o camera pentru care se platise avans si, in plus, am dimensionat numarul de supraveghetori si mijloacele de transport functie de numarul de copii. Cu alte cuvinte, am avut un supraveghteor in plus si am inchiriat un microbuz.

De obicei se cere un avans, tocmai pentru a acoperi astfel de evenimente, insa acum nu a fost cazul, deoarece mama ei a confirmat tarziu. Cheltuielile suplimentare vor fi acoperite prin programul Zambet pentru toti Copiii.

Dupa tabara am inteles ca s-a imbolnavit:( asa ca ii uram sanatate maxima!

 

Leave a comment