Tabara Vacantei si Tabara de Snowboard

TabereCuSuflet.438Avem vesti din Tabara Vacantei si Tabara de Snowboard care incep in mai putin de o luna! Vom merge la Sinaia, iar pentru plata unui avans pana marti, 6 ianuarie 2015, beneficiati de oferta de Early Booking!

In Tabara Vacantei vom sta la Sinaia, la Hotel Cota 1400 – un hotel de 3* situat chiar pe partie:)

Vom schia in fiecare zi in Valea Dorului, iar la sfarsitul zilei vom cobori pe Drumul de Vara. Tocmai ne-am intors de acolo, iar zapada in Vale are cativa metri! Incepatorii vor exersa cu Cami la Cota 2000, iar grupa de avansati va cobori cu Radu pe Karp, Papagal si celelalte trasee dinspre Sinaia.

Am ales aceasta varianta pentru a evita aglomeratia din Predeal din perioada vacantei, precum si din cauza cazarii (Hotelul Aura a dat faliment, iar toate hotelurile situate in apropierea partiei sunt ocupate). La Hotelul Cota 1400 am stat pana acum in tabara din Vacanta de Primavara, iar copiii s-au simtit de fiecare data foarte bine!

Mai multe detalii despre tabara gasiti aici http://www.taberecusuflet.ro/TSVacantei.html. Pentru orice alte detalii va rugam sa ne contactati.

Tabara de Snowboard va avea loc in aceeasi perioada si va beneficia de aceleasi conditii.

Pentru ambele tabere am prelungit perioada de Early Booking! Astfel, pentru plata unui avans minim de 200 Ron pana marti, 6 ianuarie 2015, pretul taberei este 1100 Ron.

Va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s