Jucarii pentru Copiii din Cluj

TabereCuSuflet.001 Doua cutii pline cu jucarii oferite de Asociatia Tabere cu Suflet au luat drumul Clujului, pentru cei 450 de copii de la Liceele speciale cu deficiente de vedere si auz!

Partenerii de la Clujul Pedaleaza ne-au invitat la CicloMos – un eveniment cu o atmosfera deosebita, la capatul careia CicloMosul ofera cadouri copiilor cu deficiente de auz si vaz. Nu am stat pe ganduri si am raspuns pozitiv:)

Iata textul invitatiei:

Fireste, poate v-ati intrebat cine este “CicloMosul”?

Ei bine, “CicloMosul” este fiecare participant la acest eveniment. “CicloMosul” sunt toti cei care din atat cat au, gasesc ceva care sa dea si altora si o fac din tot sufletul. CicloMosul, la fel de bine este atmosfera speciala pe care o creeaza cei prezenti, care stiu sa dea o culoare vie strazilor mohorate de iarna si sa deseneze un zambet pe fetele celor care le ies in cale. CicloMosul poate fi atatea lucruri si putem fi atatia dintre noi!

Asadar, haideti, cu mic, cu mare sambata 6 decembrie in p-ta Unirii. Vom parcurge un traseu pana la Sala Polivalenta, unde copiii de la Liceele speciale cu deficiente de vedere si auz vor sustine un spectacol in asteptarea ciclomosului care le va oferi cadouri. Intrarea este libera si asteptam toti clujenii pentru o seara magica alaturi de spectacolul oferit de elevii Colegiului de Muzica “Sigismund Toduta”, dansuri populare si sportive si alte surprize.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s