Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrimim saptamanal mai multe cereri de a ajuta persoane cu diferite probleme. Raspundem la toate si pe multi ii ajutam direct. Nu putem insa ajuta singuri pe toti cei care ne scriu. Ce putem face insa este sa publicam cererile pe pagina WeCare / Tabere cu Suflet, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor. Doamne ajuta!

Iata un mesaj primit de la Georgiana Dragomir Events:

Adopta un copil de sarbatori!

Vă invităm alături de noi în 2 Decembrie 2014, ora 18:30, la Hotel Marshal Garden pentru prima ediție a evenimentului „Adoptă un copil de sărbători!”.

Proiectul face parte dintr-o serie de evenimente cu caracter social și are ca scop strângerea de fonduri pentru finanțarea și sprijinirea activităților Asociaţiei Mia’s Children.

Obiectiv principal: acordarea unei șanse reale la o viață sănătoasă, lungă și fericită celor 40 de copii aflati în marea „familie” a minunatei doamne Mia Scarlat. Prin aceasta reunită familie au trecut generații de copii cu diverse probleme și nevoi, pe care de 17 ani d-na Mia Scarlat reușește să-i îngrijească și să-i educe, exclusiv prin bunavointa voluntarilor.

Conceptul a luat naștere din dorința de a aduna membrii comunității împreună pentru îmbunătățirea vieții copiilor prin acțiuni mici, dar cu un impact uriaș.

Vă așteptăm cu drag alături de noi, să ne ajutați în susținerea acestui demers și vă promitem să oferim la schimb, pe parcursul a două ore, multe zâmbete. În plus, o veți cunoaște pe invitata noastră specială, d-na Mia Scarlat, care ne va prezenta câțiva dintre acei minunați copii și poveștile lor.

Evenimentul „Adoptă un copil de sărbători!” are un nume sugestiv și ne dorim ca persoanele prezente să se poată implica ulterior mai mult și să „adopte” la distanță un copil pe care să-l ajute, să-l sprijine și căruia să-i fie alături pe viitor printr-o contribuție lunară.

Toate fondurile stranse prin taxa de participare de 150 Ron/familie, precum si fondurile donate opțional în cadrul acestui eveniment, vor ajunge la acești copii care au nevoie de sprijinul nostru. Ei nu au avut o șansă la o viață lipsită de griji, dar noi, împreună, le putem veni în ajutor și le putem îmbunatăți sau, de ce nu, schimba viața. În acest fel, sperăm ca și ei, la rândul lor, să poată pe viitor să ajute alți copii. Unii copii care au crescut în „Asociația Mia’s Children” au dobândit acest principiu de „a dărui”, donând lunar din salariul lor, prin puterea exemplului, pentru a-i veni în ajutor celei ce le-a fost mamă, în scopul de a-i întreține pe cei mici rămași în casă.
Aritmetica este simplă: 1+1=2
Filozofia este și mai simplă: Puțin cate puțin se face mult.

Evenimentul se va desfasura astfel:

18:30- 18:45 – Bun venit, introducere, deschidere eveniment – Georgiana Dragomir

18:45- 19:20 – Descrierea Asociaţiei Mia’s Children ca si centru social, prezentarea d-nei Mia Scarlat

19:20- 20:00 – Socializare si degustare. V-am pregatit un savuros vin spumant “Cava Can Paixano” (www.cavafil.ro), jambon, struguri, cafea si ceai

20:00- 20:30 – Inchidere eveniment.
Credem in oameni, in schimbare, avem credinta in Dumnezeu și mai credem cu tarie că in fiecare dintre noi există o latură sensibilă si cu toții dorim să facem un bine si să ajutam, mai ales in prag de sarbatori!

Oferind din suflet, sincer și curat, un copil va beneficia de lucruri excepționale in viața lui, va avea dreptul la o viața mai frumoasă si mai sănatoasă. Credem ca prin micul nostru gest putem apela și la constiinta celorlalți si ii putem influența pozitiv sa participe și ei in edițiile ce vor urma.
Haideti sa aducem zambetul pe fata acestor copii și vă asiguram că va veti simți minunat.

Organizatori: Georgiana Dragomir Events si Asociația Culturală „România în Lume”

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

In Filantropica, Gheorghe Dinica in ‘rol de textier’ pentru cersetori: “Mâna întinsa care nu spune o poveste… nu capata nimic”. De cand am vazut acest film privim cu alti ochi Lumea. Si preferam sa evitam Povestile si sa ne concentram pe munca noastra cand vine vorba de strans fonduri pentru Asociatie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s