Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrimim saptamanal mai multe cereri de a ajuta persoane cu diferite probleme. Raspundem la toate si pe multi ii ajutam direct. Nu putem insa ajuta singuri pe toti cei care ne scriu. Ce putem face insa este sa publicam cererile pe pagina WeCare / Tabere cu Suflet, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor. Doamne ajuta!

Iata un mesaj primit pe pagina de Facebook:

Stefania are nevoie de ajutorul semenilor!
Mai are un singur hop de trecut,un hop care costa zece mii de euro.

Dupa operatia care a avut loc la inceputul anului,medicul din Germania,ne-a spus ca Stefi va trebuii operata din nou din cauza unui muschiulet care s-a atrofiat intre timp din cauza stenozei si a refluxului.Va trebuii sa puna un inel sau sa faca un transplant la acel muschi.Stefi mananca dar dupa cateva inghitituri trebuie apa ca mancarica sa alunce pe esofag,altfel ramane pe gat pentru ca acel muschii nu lucreaza la timp.
La sfarsitul acestui an,interventia ar trebuii facuta dar din nefericire nu avem banutii necesari…
Interventia care trebuie facuta in Germania costa zece mii de euro plus cazarea si drumul.
Daca am reusi sa mai gasim oameni binevoitori care sa ne ajute sa strangem cei 10.000 Euro necesari operatiei la clinica din Karlsruhe, Stefania ar putea face operatia si ar putea fi un copil normal.

libertatea.ro/detalii/articol/fetita-cu-atrezie-de-esofag-trebuie-operata-iar-in-germania-stefi-are-nevoie-de-10-000-de-euro-501075.html

libertatea.ro/detalii/articol/nina-femeia-care-luat-tranta-cu-destinul-ringier-ajuta-copiii-caz-485953.html
Avem nevoie de ajutorul dvs! Stefi a suferit prea mult! Din suflet va cer ajutor!

Cred in miracole! Si stiu ca Dumnezeu face minuni!
Va multumesc tuturor !

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

In Filantropica, Gheorghe Dinica in ‘rol de textier’ pentru cersetori: “Mâna întinsa care nu spune o poveste… nu capata nimic”. De cand am vazut acest film privim cu alti ochi Lumea. Si preferam sa evitam Povestile si sa ne concentram pe munca noastra cand vine vorba de strans fonduri pentru Asociatie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s