Tabere cu Suflet in Media

Tabere_cu_SufletLa sfarsitul lunii trecute, in urma unei campanii a colegei noastre Vasilica Onofrei, Tabere cu Suflet a fost prezenta la radio si in presa online.

Joi, 30 octombrie, intr-un reportaj difuzat la radio Trinitas, am stat de vorba cu Dna Angelica Biruta despre proiectele noastre sociale. Repotajul poate fi ascultat aici.

Activitatea Tabere cu Suflet a mai fost reflectate in trei articole in presa online:

1. Programul “Tabere cu Suflet” oferă clipe de relaxare pentru copii defavorizaţi

zambet_copiiÎn perioada 2-7 noiembrie 2014, Asociaţia Nonprofit “Tabere Cu Suflet” va desfăşura în cadrul Taberei de Toamnă pentru copii, de la Predeal, proiectul “Zâmbet pentru toţi copiii”. Scopul acestui prim proiect WeCare din sezonul 2014-2015 îl constituie promovarea unei Lumi mai bune, oferind copiilor un Zâmbet, împreună cu şansa unei evoluţii fizice, intelectuale şi emoţionale normale.
Proiectul a fost lansat în 2010, în plină criză economică, iar primii copii beneficiari au fost cei ai căror părinţi îşi pierduseră locul de muncă. Prin acest proiect li se oferea acces gratuit copiilor la Programele “Tabere cu Suflet”, tabere şi activităţi de weekend cu diferite profile. Apoi, începând cu anul 2013, proiectul a fost extins la copiii defavorizaţi.
“Părinţilor nu le este întotdeauna uşor să fie profesori buni pentru copiii lor. Când s-a născut fetiţa mea, mă întrebam: Cum voi putea să o învăţ să schieze ? Cum voi putea să îi transmit atâtea lucruri frumoase ? Atunci am început să organizăm tabere, pentru a da şansa copiilor să înveţe, alături de alţi copii, aceste lucruri frumoase pe care le avem de transmis. Apoi s-a născut Ted şi, odată cu el, noul logo Tabere cu Suflet format din iniţialele copiilor noştri. De atunci, weekend de weekend, ieşim cu copiii, iarna la schi, iar vara la căţărat, la ture velo sau la o simplă plimbare. Nu am obosit şi nici nu vom obosi, pentru ca ne plac copiii şi iubim ceea ce facem. Într-un cuvânt, punem suflet”, declară Radu Savin, preşedintele Asociaţiei “Tabere Cu Suflet”.
Înscrierile pentru proiect şi detalii suplimentare puteţi obţine la adresa web http://www.taberecususflet.ro/Zambet.html.

edumanager.ro | Articol sursa

2. Copiii din Iasi invata sa zambeasca alaturi de “Tabere cu Suflet”

Tabere_cu_SufletIn perioada 2 – 7 noiembrie, Asociatia “Tabere Cu Suflet” va desfasura, in cadrul Taberei de Toamna pentru copii, de la Predeal, proiectul “Zambet pentru toti copiii”. Scopul acestui prim proiect WeCare din sezonul 2014-2015 il constituie promovarea unei lumi mai bune, oferind copiilor un Zambet, impreuna cu sansa unei evolutii fizice, intelectuale si emotionale normale. Proiectul a fost lansat in 2010, in plina criza economica, iar primii beneficiari au fost opiii ai caror parinti isi pierdusera locul de munca. Prin acest proiect li se oferea acces gratuit copiilor la Programele “Tabere cu Suflet”, tabere si activitati de weekend cu diferite profile. Apoi, incepand cu anul 2013, proiectul a fost extins la copiii defavorizati.
“Parintilor nu le este intotdeauna usor sa fie profesori buni pentru copiii lor. Cand s-a nascut fetita mea, ma intrebam cum voi putea sa o invat sa schieze? Cum voi putea sa ii transmit atatea lucruri frumoase? Atunci am inceput sa organizam tabere, pentru a da sansa copiilor sa invete, alaturi de alti copii, aceste lucruri frumoase pe care le avem de transmis. Apoi s-a nascut Ted si, odata cu el, noul logo Tabere cu Suflet, format din initialele copiilor nostri. De atunci, weekend de weekend, iesim cu copiii, iarna la schi, iar vara la catarat, la ture velo sau la o simpla plimbare. Nu am obosit si nici nu vom obosi, pentru ca ne plac copiii si iubim ceea ce facem. Intr-un cuvant, punem Suflet!” declara Radu Savin, presedintele Asociatiei “Tabere Cu Suflet”.

bzi.ro | Articol sursa

Articol preluat de Realitatea.net si de Ziare.com

3. Zâmbet pentru toţi copiii

zambet_copiiÎn perioada 2-7 noiembrie 2014, Asociaţia Nonprofit „Tabere Cu Suflet” va desfăşura în cadrul Taberei de Toamnă pentru copii, de la Predeal, proiectul „Zâmbet pentru toţi copiii”.
Scopul acestui prim proiect WeCare din sezonul 2014-2015 îl constituie promovarea unei Lumi mai bune, oferind copiilor un Zâmbet, împreună cu şansa unei evoluţii fizice, intelectuale şi emoţionale normale. Proiectul a fost lansat în 2010, în plină criză economică, iar primii copii beneficiari au fost cei ai căror părinţi îşi pierduseră locul de muncă. Prin acest proiect li se oferea acces gratuit copiilor la Programele „Tabere cu Suflet”, tabere şi activităţi de weekend cu diferite profile. Apoi, începând cu anul 2013, proiectul a fost extins la copiii defavorizaţi.
Părinţilor nu le este întotdeauna uşor să fie profesori buni pentru copiii lor. img_6303Când s-a născut fetiţa mea, mă întrebam: Cum voi putea să o învăţ să schieze ? Cum voi putea să îi transmit atâtea lucruri frumoase ? Atunci am început să organizăm tabere, pentru a da şansa copiilor să înveţe, alături de alţi copii, aceste lucruri frumoase pe care le avem de transmis.
Apoi s-a născut Ted şi, odată cu el, noul logo Tabere cu Suflet format din iniţialele copiilor noştri. De atunci, weekend de weekend, ieşim cu copiii, iarna la schi, iar vara la căţărat, la ture velo sau la o simplă plimbare. Nu am obosit şi nici nu vom obosi, pentru ca ne plac copiii şi iubim ceea ce facem. Într-un cuvânt, punem Suflet! declară Radu Savin, preşedintele Asociaţiei „Tabere Cu Suflet”.
Amintindu-şi o întâmplare din viaţa sa, Radu Savin continuă: odată am împrumutat toţi banii pe care îi aveam unui tip, care a dispărut cu ei. După câţiva ani, cu sudoare, am refăcut banii pierduţi. Griji şi nopţi nedormite au fost din plin. Căci vorba lui Nastratin Hogea, “grijile sunt la cel ce dă, mai mult ca la cel ce luă”. Atunci am înţeles că orice lucru pe care îl crezi pierdut este un lucru de care cineva are mai mare nevoie ca tine. Liniştea şi echilibrul sunt aduse de lucruri simpl,e pe care le înfăptuim zi de zi, de zâmbetele copiilor, nu de bani sau de alte lucruri materiale, pe care le facem şi le pierdem! Cine înţelege lucrul acesta este liber ca o pasare în zbor.
Înscrierile pentru proiect şi detalii suplimentare puteţi obţine la adresa: http://www.taberecususflet.ro/Zambet.html

lumeacredintei.com | Articol sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s