Invitatie in Cupa Mondiala!

Ivica2In martie 2015 va invitam la Meribel, Franta, in inima celui mai mare spatiu schiabil al lumii, sa vedem Finala Cupei Mondiale la Schi Alpin.
A 49-a editie a Cupei Mondiale a inceput saptamana trecuta si se incheie in martie cu Finala de la Meribel. Cei mai buni 20 de schiori ai fiecarei discipline se vor intalni, timp de o saptamana, intr-un maraton in care vom avea, concentrate, 11 curse de cel mai inalt nivel.

Vom merge cu avionul si vom sta in centrul statiunii Meribel, aproape de partii, de tribunele de la sosire si de eroii Circului Alb! Vom avea ocazia sa ii vedem evoluand in curse, la antrenamente, si chiar sa vorbim cu ei:) Desi sunt cei mai buni schiori ai planetei, sunt oameni ca si noi, iar majoritatea sunt gata sa stea de vorba si sa schimbe o impresie cu orice fan.

Daca tinem cont ca vom fi in cel mai mare spatiu schiabil al lumii, Trois Valles, care cuprinde 8 statiuni de renume mondial, printre care Courchevel, Val Thorens, Les Menuires si Meribel si care are 650 km de partii, decizia cum ne petrecem timpul va fi greu de luat. Spatiul este asa de mare incat, plecand din acelasi loc, in 6 zile nu ai timp sa il acoperi! Asadar nu pierdeti timpul, haideti cu noi la Finala Cupei Mondiale:)

Pretul este de 950 Euro pentru adulti si 850 Euro pentru copii pana in 10 ani, si include transport, transfer de la aeroportul din Geneva, skipass pe 6 zile, acces la centru media (functie de momentul rezervarii), cazare in camera de 2 / 4 paturi, mic dejun pregatit de Cami si multa voie buna:) Detalii gasiti aici iar pentru Rezervari intrati aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s