Aventuri Tabere cu Suflet

image0151Am creat o pagina noua, inspirationala, in care am adunat o multime de Aventuri 🙂 Aici veti gasi povestea unor expeditii la mare altitudine, dar si rafting in Nepal sau scufundari cu rechini!

Pagina Turism de Aventura este impartita in Aventuri la mare Inaltime, in care urcam la 6000 m si escaladam varfuri in premiera, Aventuri la firul Apei – in care facem rafting in Nepal si Bali, strabatem marile lumii si ne scufundam cu rechinii in Fiji – si Aventuri Culturale. In scurt timp urmeaza sa adaugam si Aventuri in Centrul Pamantului, in care veti gasi povesti si imagini din Pesterile Lumii.

La unele povesti lucram inca, prelucram pozele si slefuim imaginile, ca sa nu cumva sa lasam ceva uitat:)

Am adunat toate aceste amintiri ca sa va inspire si sa va calauzeasca. Dupa cum spunea sfantul Augustin, un mare calator: “Lumea este o carte deschisa, iar cine nu calatoreste, citeste doar prima pagina!”

Daca vreti sa veniti cu noi la Aventurile viitoare, va luam cu drag! Abonati-va la Newsletter ca sa aflati de ele si spuneti-ne!
Iar daca vreti sa ne calcati pe urme si sa vedeti locurile frumoase in care am fost, va impartasim cu drag din experienta noastra:)
Va incanta expeditiile si va incita Aventurile noastre, dar doriti un concediu normal, cu familia? Puteti rezerva un sejur prin sistemul de rezervari on line Tabere cu Suflet!


Foto: Tabere cu Suflet, Blathnaid Crilly

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s