Ajutor pentru o Lume mai Buna!

LumeMaiBunaPrimim saptamanal mai multe cereri de a ajuta persoane cu diferite probleme. Raspundem la toate si pe multi ii ajutam direct. Nu putem insa ajuta singuri pe toti cei care ne scriu. Ce putem face insa este sa publicam cererile pe pagina WeCare / Tabere cu Suflet, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor. Doamne ajuta!

Iata un mesaj pe care l-am primit pe adresa competitiei de la Comana, Cupa Tabere cu Suflet MTB:

“Buna ziua,
Am datele dvs de contact de la colegul meu Victor, care v-a scris saptamana trecuta in legatura cu aspectul umanitar al evenimentului pe care il organizati. Va multumesc frumos pentru mesajul dvs si pentru deschiderea aratata.
In acest moment Asociatia Noi Orizonturi Familia,  pe care o reprezint, a initiat o campanie: “Alaturi de Darius in lupta pentru viata”- promovata prin fliere/ T-shirts si pe site-ul  http://noiorizonturifamilia.galantom.ro in beneficiul acestui copilas in varsta de 2 ani, diagnosticat in 2014 cu leucemie acuta limfoblastica. Costul tratamentului pe care il urmeaza la o clinica din Germania este de 120.000 Euro, iar pana in prezent cu sprijinul rudelor, prietenilor familia a strans suma de 40.000 Euro. Au mai ramas deci 80.000 Euro, o suma mare care poate ingenunchia o familie, dar zicem noi, nu si o societate. Si de aceea am decis sa mobilizam societatea civila sa vina in ajutorul lui Darius.
In plus suntem pasionati de miscare si am vazut de-a lungul anilor cu multa bucurie, cum in cadrul diferitelor evenimente sportive, avand si componenta caritabila, s-au strans fonduri ce au contribuit la imbunatatirea vietii unor oameni confruntati cu probleme majore sociale sau de sanatate.  Deci se poate!
Aceasta este motivul pentru care am dorit sa va abordam. Daca considerati ca ar fi o idee buna sa incorporam aceasta campanie in evenimentul pe care il organizati sau aveti alte sugestii de cum am putea eficientiza aceasta campanie, ne putem intalni si discuta detaliile.
Va multumesc pentru timpul acordat citirii acestor randuri.
O zi buna!
Cristina Ștefănuț”

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea informatiilor si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea cererii. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

In Filantropica, Gheorghe Dinica in ‘rol de textier’ pentru cersetori spunea ca “Mâna întinsa care nu spune o poveste… nu capata nimic” spunea el. De cand am vazut acest film privim cu alti ochi Lumea. Si preferam sa evitam Povestile si sa ne concentram pe munca noastra cand vine vorba de strans fonduri pentru Asociatie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s