Sejur Tabere cu Suflet

TcS.Sea.SejurIti doresti un sejur de vis pe o plaja exotica? Vrei sa dai o fuga in weekend la mare sau la munte? Acum poti rezerva usor prin sistemul de rezervari on line Tabere cu Suflet!
Acum puteti rezerva un sejur de o saptamana cu curse charter in Egipt, Turcia sau Tunisia, sau puteti alege un sejur individual in Bulgaria. Sistemul de rezervari online este dezvoltat de partenerii nostri de la Kartago si permite interogarea automata a perioadelor si hotelurilor disponibile.

Interogarea se face intrand aici si alegand una dintre variantele sejur sau excursie individuala. Apoi se alege tara, statiunea si data de plecare. De asemenea, mai poate fi setata si perioada sejurului – 7 sau 14 zile, precum si aeroportul de pe care se pleaca. Sistemul permite si interogarea generala, caz in care numarul de hoteluri este foarte mare. Sistemul afiseaza o serie de hoteluri de 3, 4 si 5 stele, cu descriere si pret. Dand click pe hotel, puteti afla mai multe detalii, inclusiv amplasarea hotelului sau preturile excursiilor optionale.

La solicitarea rezervarii vi se cere sa introduceti numele, localitatea si nr de telefon sau adresa de email, functie de preferinta. La scurt timp dupa solicitarea rezervarii un consultatnt va va contacta pentru incheierea rezervarii.

Nu ne mai ramane decat sa va uram Sejur placut!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s