Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrimim saptamanal mai multe cereri de a ajuta persoane cu diferite probleme. Raspundem la toate si pe multi ii ajutam direct. Nu putem insa ajuta singuri pe toti cei care ne scriu. Ce putem face insa este sa publicam cererile pe pagina WeCare / Tabere cu Suflet, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor. Doamne ajuta!

În urma unui incendiu, o familie cu trei copii din satul Gheorghe Doja, comuna Răcăciuni, judeţul Bacău, a rămas fără absolut nimic. Împreună putem ajuta această familie . Cei ce doresc să ne ajute în colectarea de ajutoare în alimente, haine,încălţăminte şi orice ar fi necesar acestei familii o pot face, căci orice sprijin, cât de mic, pentru ei înseamnă mult. Detalii la telefon.

Responsabilul de proiecte si programe social-umanitare din cadrul ASOCIATIEI UMANITARE ,, CĂSUŢA CU POVEŞTI “BACAU ,dl prof.ALEXANDRU. Vă rog sa îi ajutaţi măcar cu nişte haine !încălţăminte şi alimente!Dzeu v -a cântări mult gestul dumneavoastră creştinesc! DOAMNE AJUTĂ PENTRU TOATĂ LUMEA! Puteti accesa si adresa de FACEBOOK ,iar acolo veţi găsi un reportaj TV şi multe poze în legătură cu acest caz social şi umanitar Detalii pe tel.

Copilaşii au vârstele de 3 ani/băiat,6 ani-fetiţa şi 10 ani-băiat!!Părinţii celor trei copilaşi au următoarele măsuri la îmbrăcăminte şi încălţăminte:TATA- poartă 45 la încălţăminte şi are  mărimea 43-44 la cămăşi,56 la haină,48 la  pantaloni.MAMA poartă mărimea 39 la încălţăminte şi are 46 la cămăşi şi pantaloni. De locuit vor locui la rude până la primăvară,când vom putea pune umărul cu toţii, să-i sprijinim şi cu bolţari,ciment,căpriori,grinzi,internită sau tablă pentru acoperiş.Vom avea nevoie şi de câţiva voluntari pricepuţi  la tâmplărie,zidărie,tencuială.Sperăm să găsim oameni cu suflet mare! Orice sumă oferită sub formă de sponsorizare sau donaţie este binevenită.Pentru orice informaţie suplimentară despre această acţiune socio-umanitară, nu ezitaţi să ne contactaţi! Vă rugăm, dacă doriţi, să daţi acest mesaj ca şi e-mail intern către angajaţii dvs, poate printre ei sunt persoane care doresc sa ne ajute, sau cunosc pe cineva care o poate face. De asemenea, dorim să vă facem cunoscut faptul că, dvs, ca şi societate comercială, puteţi dona până la 20% din profitul pe venit unei  Fundaţii,Asociaţii Umanitare sau O.N.G, această sumă fiind scăzută la calcularea TVA-ului pe profit. Dacă doriţi să sprijiniţi cauza noastră nu ezitaţi să ne contactaţi!Asociaţia Umanitară ,,CĂSUŢACUPOVEŞTI”BACĂU,  

PUTETI TRIMITE HAINE,ÎNCĂLŢĂMINTE ŞI ALTE LUCRURI DE CARE NUMAI AVEŢI TREBUINŢĂ(perne,plapume,perdele,covoare,electrocasnice),DAR ŞI ALIMENTE DE STRICTĂ NECESITATE(făină de grâu,făină de mălai,orez,paste,zahăr,ulei,conserve,legume,fructe, etc)

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea informatiilor si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea cererii. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

In Filantropica, Gheorghe Dinica in ‘rol de textier’ pentru cersetori spunea ca “Mâna întinsa care nu spune o poveste… nu capata nimic” spunea el. De cand am vazut acest film privim cu alti ochi Lumea. Si preferam sa evitam Povestile si sa ne concentram pe munca noastra cand vine vorba de strans fonduri pentru Asociatie.

Leave a comment