Activitatile lunii August

TabereCuSuflet.450Provocarea Tabere cu Suflet pentru o Vara Activa continua! Incepem luna August cu o urcare pana in Varful Lumii, la concursul superlativelor –  On Top of the World! Profitam apoi de ziua libera de Sfanta Maria pentru a merge trei zile, cu bicicletele, intr-o zona de vis:) Nu in ultimul rand, vom mergem in Tabara Micii Alpinisti si in cea de Echitatie in Cheile Rasnoavei, apoi in Tabara  Micii Cercetasi, la Pestera! Si pentru ca sa ramanem in forma, ne cataram de trei ori, in trei etape ale Cupei Tabere cu Suflet la Escalada🙂

In luna august avem nu mai putin de 5 invitatii pentru Dvs:

Sambata, 2 august, va invitam In Varful Lumii, la a V-a editie a concursului de mountainbike uphill On Top of the World. Este unul dintre cele mai dificile concursuri de mountainbike din Romania, sosirea, la categoria EliteRide, fiind la peste 2000 m. Finalizarea traseului, in regim de concurs, reprezinta o performanta in sine. Sunt si trasee mai usoare, pe care pot merge si copii. Traseul Pe Platou pe 2 roti este de dificultate redusa si strabate o zona deosebit de frumoasa din Parcul Natural Bucegi.
Startul se va da pe Aleea Pelesului iar premierea va avea loc la Cazionul Sinaia.
Pentru INSCRIERI si alte detalii va asteptam pe siteul competitiei.

In perioada 15-17 august v-am pregatit o surpriza!:) Vom profita de weekendul prelungit de Sfanta Maria si vom merge, cu bicicletele, intr-o VeloTura de 3 zile, intr-o zona pe cat de frumoasa, pe atat de putin batuta de turisti: Defileul Dunarii. Aflati mai multe detalii.

Iesirile la catarat continua in luna august. Vom merge mai intai vineri, 8 august, in Cheile Rasnoavei, apoi sambata, 23 august, la Sinaia, si din nou in Cheile Rasnoavei, pe 28 august. Ca de obicei, iesirea de o zi se va incheia cu un concurs gratuit care va conta pentru Cupa Tabere cu Suflet la Esclada.

Programul complet al Taberelor il gasiti aici, iar cel al Iesirilor de Weekend sau de o zi aici. Inscrierile in Tabere se fac aici, iar la celelalte activitati aici.  Membrii clubului Tabere cu Suflet beneficiaza de reduceri 20%.

Va asteptam cu drag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s