Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrimim saptamanal mai multe cereri de a ajuta persoane cu diferite probleme. Raspundem la toate si pe multi ii ajutam direct. Am primit de curand o email de la o Asociatie care ne cere ajutorul. Ei vor o ” donatie din partea companiilor”, o “sponsorizare care nu costa nimic”. De remarcat ca si noi, ca Asociatie, ne dorim acelasi lucru! Ii vom considera insa parteneri, nu concurenti si le vom publica cererea:)

Primeşti cu câteva veşti bune de la Inima Copiilor? Şi-avem şi-o rugăminte…

Veştile, întâi:

• La Marie Curie au fost operaţi primii copii bolnavi de inima!
În sfârşit, Departamentul de Cardiochirurgie pe care l-am amenajat şi cu ajutorul tău a început să funcţioneze (în septembrie). Iar zilele acestea alţi câţiva copii sunt operaţi de o nouă misiune de medici italieni, împreună cu colegi români. Vom conţinua să susţinem departamentul – acum se numeşte “Centrul de excelenţă pentru malfor- maţii cardiace” – timp de încă 2-3 ani, până când va putea fi independent şi puternic.

• La sfârşitul lui noiembrie s-a deschis şi noua Secţie de Terapie intensivă nou-născuţi de la Marie Curie. Cel mai recent proiect pentru care am avut susţinerea ta, dar şi a Fundaţiei Vodafone România. Secţia cea nouă va putea trata într-un spaţiu prietenos şi sigur toţi copiii care vor avea nevoie de ea.

• După ce Secţia de Cardiologie pe care am modernizat-o la acelaşi spital a putut primi copii de la începutul anului, acum lucrăm la reamenajarea Secţiei de Neurochirurgie cu ajutorul aceloraşi parteneri, Linde Gaz România şi ING Asigurări de Viaţă. Medicii care operează în sala de neurochirugie amenajată de noi vor avea, sperăm, un spaţiu potrivit pentru a-şi îngriji micii pacienţi.

Iar acum, rugămintea. Este ceva ce-am mai cerut prietenilor noştri şi anul trecut şi suntem bucuroşi să îţi spunem că a funcţionat: căutăm ca mica noastră prezentare din ataşament să ajungă la cât mai mulţi oameni care pot decide ca firmele pe care le conduc să devină sponsorii noştri.

Este vorba despre o formă de sponsorizare care NU COSTĂ NIMIC: donaţiile din partea companiillor se scad direct din impozitul pe profit pe care acestea l-ar plăti oricum Statului. Detaliile sunt în cele 7 slide-uri ataşate.

Aşadar, dacă printre apropiaţii tăi se află oameni care – din poziţia de preşedinte, director general sau director financiar – pot decide o astfel de sponsorizare, ne e de foarte mult ajutor un simplu forward al acestui mesaj către ei…

Mulţumim din inima! Din TOATĂ INIMA!

Alexandru Popa
Asociaţia Inima Copiilor

 

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea informatiilor si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea cererii. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

In Filantropica, Gheorghe Dinica in ‘rol de textier’ pentru cersetori spunea ca “Mâna întinsa care nu spune o poveste… nu capata nimic” spunea el. De cand am vazut acest film privim cu alti ochi Lumea. Si preferam sa evitam Povestile si sa ne concentram pe munca noastra cand vine vorba de strans fonduri pentru Asociatie.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s