Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrimim saptamanal mai multe cereri de a ajuta persoane cu diferite probleme. Raspundem la toate si pe multi ii ajutam direct. Nu putem insa ajuta singuri pe toti cei care ne scriu. Ce putem face insa este sa publicam cererile pe pagina WeCare / Tabere cu Suflet, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor. Doamne ajuta!

Suntem o familie din Hunedoara, care ne-am oferit voluntar sa ajutam organizatii non-profit cat de des posibil atat oamenii saraci cat si copii saraci care nu au ce manca si ce imbraca (le-am dat hainutele pe care le-am primit de la prieteni sau pe care le-am cumparat si alimente cand am avut surplus), dar acum traversam dificultati financiare si avem datorii la apa si taxele comune pe care nu ne permitem sa le platim. Vom incerca prin rate, dar ne-au incarcat cu prea mult.
Sotul nu-si gaseste servici desi a cautat si el a facut continuare de studii (adica liceul) in acesti ani, iar astfel i-a fost mai dificil pentru a gasi un job. Noi dorim sa putem ajuta oameni si mai ales copilasi in continuare, cu ce putem, si sufleteste (cu carti, un sfat bun) si trupeste (cele necesare trupului). Va rugam sa ne ajutati prin cumpararea unui album de pe blog.
Ati dori sa ne ajutati financiar dupa posibilitatile dumneavoastra?
Ne puteti ajuta prin a achizitiona oricare din albumele de muzica pe care am compus-o si am postat-o pe blog,
http://wedding–dream.blogspot.ro/p/music_22.html
Va multumim si va dorim o zi buna in continuare!
Cu stima Georgiana Popa.

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea informatiilor si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea cererii. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

In Filantropica, Gheorghe Dinica in ‘rol de textier’ pentru cersetori spunea ca “Mâna întinsa care nu spune o poveste… nu capata nimic” spunea el. De cand am vazut acest film privim cu alti ochi Lumea. Si preferam sa evitam Povestile si sa ne concentram pe munca noastra cand vine vorba de strans fonduri pentru Asociatie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s