Tura Probono la Comana

taberecusuflet-057Duminica, 11 mai, va invitam la o tura Probono, cu bicicletele, la Comana. Cu aceasta ocazie vom face o Tura de Recunoastere pe nou Traseu al Bujorilor, pe care se va concura la Comana Bike Fest.

In fiecare primavara, potecile de la Comana sunt arate iar traseele de mountainbike devin impracticabile. Echipa Tabere cu Suflet a fost in padure si a modificat Traseul Bujorilor, care a devenit si mai frumos:)

Tabere cu Suflet Bike Day # 5 | 11 mai 2014

Ce: VeloTura

Cand: Duminica, 11 mai

Unde: Comana

Cine: Oricine vrea sa vina, incepator sau avansat:) Se va face o singura grupa insa, functie de nivelul celor mai multi participanti.

Distanta: Tura are 20 km, iar timpul estimat de parcurgere este de 2-3 ore.

Ce oferim: Indrumare traseu. La cerere putem oferi transport sau inchiriere biciclete, insa va rog sa ne spuneti pana miercuri, 2 aprilie.

Cost: Probono

Inscrieri: aici. Data limita pentru inscriere este joi, 8 mai. Detaliile despre ora si locul de intalnire vor fi anuntate celor inscrisi vineri, 9 mai.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima iesire cu bicicletele.

Va asteptam cu drag!

——————————————————————
Tabere cu Suflet Bike Day este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s