Ajutor pentru o Lume mai buna!

LumeMaiBunaPrimim saptamanal mai multe cereri de a ajuta persoane cu diferite probleme. Raspundem la toate si pe multi ii ajutam direct. Nu putem insa ajuta singuri pe toti cei care ne scriu. Ce putem face insa este sa publicam cererile pe pagina WeCare / Tabere cu Suflet, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor. Doamne ajuta!

Ma numesc Ruxandra Mateescu Munteanu si pe 1 Aprilie am implinit 25 de ani. Sunt o fire curajoasa pasionata de ski, snowboard si motociclete. Ambitioasa, determinata sa-mi construiesc o cariera, am lucrat inca din timpul facultatii de drept la o firma de avocatura. Acum, din pacate, eu nu mai pot vorbi despre mine si visul meu de a deveni un avocat de succes s-a sfarsit. Singurul vis pe care il mai am acum… este acela de a trai.

       Aceste randuri sunt scrise de altcineva…… pentru ca eu sunt in coma. Din data de 15 Martie, in urma unui accident suferit, sunt internata la sectia de Terapie Intensiva a spitalului Floreasca. Pentru a ajuta vindecarea, medicii m-au mentinut o perioada intr-o coma indusa medical, scazandu-mi temperatura corpului. Aceasta coma indusa medicamentos s-a suprapus comei in care am intrat in urma accidentului. Acum am iesit din coma indusa medical, insa starea mea este inca inconstienta. Pentru ca recuperarea mea sa fie posibila, trebuie sa fiu mutata cat mai repede intr-un spital specializat din strainatate. Din pacate, in spitalul Floreasca, tratamentul care tine de recuperarea neurologica este insuficient, iar pe masura ce timpul trece risc sa imi pierd din reflexe si mobilitate.

       Parintii si prietenii mei fac eforturi financiare uriase pentru a sustine vindecarea mea insa o zi de spitalizare in strainatate se ridica in medie la 700-800 euro/zi. Am nevoie de ajutorul vostru, pentru ca din pacate viata mea depinde de bani! Va rog sa intelegeti, ca pentru orice fel de ajutor, cat de mic, veti primi recunostinta mea si toate gandurile mele bune. Daca nu ma puteti ajuta financiar, o puteti face moral si de asemenea puteti da povestea mea mai departe (Share). Cand voi putea vorbi, primul lucru pe care il voi face va fi sa va multumesc si sa va doresc multa sanatate, “Dumnezeu sa va aiba in grija” !

           Pentru donatii: 

Suzana Elena Mateescu-Munteanu (mama) 
EUR: RO91BTRL04404201111446XX
RON: RO45BTRL04401201111446XX
COD SWIFT: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA-Sucursala /Agentia Lacul Tei
B-dul Lacul Tei nr. 109, sector 2, Bucuresti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s